Danske Bank – Student Analyst

Er du i gang med en uddannelse inden for finansiering, regnskab, og / eller økonomi, og har du et ønske om at få foden indenfor i Investment Banking hos Danmarks største finansielle virksomhed? Så er du måske den studerende, vi søger til vores Corporate Finance team i Danske Bank.

Danmarks Førende Corporate Finance Team
Vi er en del af en ledende nordisk investeringsbank med stærke enheder inden for alle dele af Investment Banking og en særligt stærk platform i Danmark. I Corporate Finance rådgiver vi ejere og selskabers øverste ledelse i forbindelse med køb og salg af virksomheder (M&A) og kapitalmarkedstransaktioner, herunder børsnoteringer og aktieemissioner (ECM). Vi har en førende markedsposition i Danmark inden for M&A og ECM og oplever stærk vækst inden for begge områder. Vores klienter spænder fra C25-selskaber over private equity til mindre lokale vækstvirksomheder. Senest har vi rådgivet på transaktioner som A.P. Møller Holdings salg af en stor minoritets post i Maersk Tankers, KIRKBI’s køb af Välinge samt IK Investment Partners børsnotering af TCM Group.

Du får i Corporate Finance dygtige kolleger på vores kontor i København og mulighed for at samarbejde med kollegaer i Stockholm, Oslo, Helsinki og London. Vi har i dag flere studerende ansat i København, som du også vil kunne sparre med. Vi arbejder i et energisk, kompetencedrevet og resultatorienteret miljø, der konstant stiller høje krav til ekspertise og engagement fra alle i teamet. Vores branche er karakteriseret ved et skiftende tempo, hvilket stiller krav til en fleksibel indstilling til arbejdstid.

Udfordrende opgaver der vil udvikle dine kompetencer
Du vil i jobbet få et ansvar, der vil vokse i takt med, at du udvikler dine kompetencer. I dit arbejde får du indblik i alle aspekter af både M&A- og ECM-transaktioner. Du vil komme til at arbejde i tæt samarbejde med alle i teamet og have en supporterende rolle på vores aktive og løbende projekter med ansvar for egne opgaver. Hertil forventer vi, at du hurtigt kan tage selvstændigt ansvar for udvalgte faste elementer i afdelingen. Typiske arbejdsopgaver inkluderer analyser af industrier og virksomheder, herunder finansielle profiler og værdiansættelse, indsamling og organisering af data og information, samt diverse input til præsentationsmateriale.

Din profil
Du er studerende med en relevant baggrund, gerne ved at påbegynde dine kandidatstudier, og du er blandt de absolut bedste på din årgang. Ud over at du har flair for det tekniske og det analytiske, har du lyst til at arbejde i et miljø med høj intensitet, der til tider kan føre til hektiske arbejdsdage. Du er indstillet på at arbejde i gennemsnit 20 timer om ugen, selvfølgelig med fleksibilitet i eksamensperioder. Du er analytisk anlagt, ligesom du tænker kommercielt og kreativt. Det vil ofte være en forudsætning, at du kan begå dig skriftligt såvel som mundtligt på dansk. Desuden er du en udadvendt person med en selvstartende og dreven mentalitet, og du har lyst og evne til at arbejde i et krævende miljø, herunder et ønske om en karriere i Investment Banking.

Vores ambition er, at dit samarbejde med det øvrige team i kombination med din performance og dedikation leder til en fuldtidsansættelse i afdelingen.

Ansøg
Send din ansøgning med tilhørende CV og karakterer, senest torsdag d. 24. maj 2018. Vi vil løbende vurdere modtagne ansøgninger.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Associate Director Louise Ladegaard på +45 45 12 84 34 eller Associate Troels Lindblad på +45 45 12 80 24.

Send ansøgning og CV online senest den 24-05-2018.

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.