Nykredit – Graduate til Finans Operations i København

Et intensivt læringsforløb. En enestående karrierestart. En hverdag i et dynamisk miljø, hvor barren er sat højt. Et miljø, der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. En arbejdsplads, hvor kunden er i centrum, og hvor din leder anerkender og belønner en ekstra indsats.

Lyder det attraktivt? Så er det i Nykredit, du skal kickstarte din karriere.

   

Vores graduate-program
I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet, der ønsker at gå en ekstra mil for kunden, projektet og Nykredit.

Hos os får du ansvar fra første dag, og vores udviklingsprogram og mentorsparring betyder, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet. Med en stejl læringskurve gør vi dig klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Nykredits udvikling.

Graduate-programmet forløber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Programmet består af basecamps, mentorsparring, case-løsninger, fagligt netværk og opgaver inden for dit ansvarsområde. Som Graduate hos os, kan vi garantere, at du får et solidt forretningskendskab, en vigtig strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling. En enestående karrierestart og en karriere, der altid er i bevægelse.

   

Din nye stilling
I Finans har vi det overordnede ansvar for finansieringen af Nykredit Koncernens realkredit- og bankudlån. Vi har desuden ansvaret for investering af koncernens egenkapital og likviditetsreserve, for udviklingen af realkreditprodukter, for koncernens balancestyring samt for kontakten til rating-institutter og ratingen af Nykredit og Nykredits udstedelser.

Du vil blive en del af Finans Operations, som er en af 4 afdelinger i Finans, og som har ansvaret for:

  • strategiske oplæg og udvikling af likviditets-, balance- og markedsrisikostyring
  • business development på treasury-området – projekter, processer og forretningsgange
  • økonomisk styring, budgetopfølgning og balanced scorecard
  • være 1st line of defence.

Finans Operations består af 10 specialister, der er en del af i alt ca. 60 medarbejdere i Finansafdelingen. Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, som er med til at sikre og støtte din udvikling. Afdelingen er præget af et høj fagligt niveau med fokus på levering af flotte resultater.

Dine kompetencer:
Du har flair for alt med tal og har afsluttet en finansiel eller økonomisk uddannelse på kandidatniveau. Derudover kan du nikke genkendende til en eller flere følgende beskrivelser:

  • analytisk stærk med et stort drive og evnen til at arbejde selvstændigt
  • en teamplayer – det er nødvendigt med gode samarbejdsevner og erfaring med projektarbejde, da afdelingen har rigtig mange ”snitflader” mod andre forretningsområder og stabsenheder.
  • gode kommunikative evner – specielt det at formidle teknisk meget detaljerede analyser i et sprog, så mange forskellige modtagere forstår budskabet
  • proaktiv, men ikke ukendt med ydmyghed.

Din nye arbejdsplads
”Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som Graduate betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og du garanteres derfor en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidig er Nykredit på en rejse og står midt i en forandring bl.a. pga. ekstern regulering og digitalisering – dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder, og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme.

Du kan læse mere om vores graduate-program på www.nykredit.com/graduate.

Er du interesseret?
Er du en af vores talenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til graduate-stillingen, kontakt afdelingsdirektør Nicolai Wallin, 44 55 25 64 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning, CV og eksamenskarakterer hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018

Klik her for at se stillingen på Nykredits hjemmeside