Nykredit – Graduate til Forretningsstrategi og –udvikling i København

Et intensivt læringsforløb. En enestående karrierestart. En hverdag i et dynamisk miljø, hvor barren er sat højt. Et miljø, der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. En arbejdsplads, hvor kunden er i centrum, og hvor din leder anerkender og belønner en ekstra indsats.

Lyder det attraktivt? Så er det i Nykredit, du skal kickstarte din karriere.

Vores graduate-program
I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet, der ønsker at gå en ekstra mil for kunden, projektet og Nykredit.

Hos os får du ansvar fra første dag, og vores udviklingsprogram og mentorsparring betyder, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet. Med en stejl læringskurve gør vi dig klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Nykredits udvikling.

Graduate-programmet forløber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Programmet består af basecamps, mentorsparring, case-løsninger, fagligt netværk og opgaver inden for dit ansvarsområde. Som Graduate hos os, kan vi garantere, at du får et solidt forretningskendskab, en vigtig strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling. En enestående karrierestart og en karriere, der altid er i bevægelse.

Din nye stilling
Du bliver en del af vores Retail Privat-område, hvor du vil deltage i forretningsudviklingsprojekter til gavn for vores privatkunder. Du får en aktiv rolle i hele forretningsudviklingsprocessen; observationer af markedet, udarbejdelse af analyser samt design og implementering af nye strategistiltag.

Opgaverne vil give dig snitflader på tværs af hele organisationen. Du får dermed mulighed for at opbygge et stort netværk og få et unikt indblik i den finansielle sektor. Samtidig er du med til at påvirke og give input til, hvordan vi kommer i mål med vores strategi.

Dine kompetencer
Du er økonom med forretningsfokus, der vil udfordre din teoretiske viden, og vi forventer, at du:

  • har en kandidatgrad i økonomi og er blandt de bedste på din årgang
  • højst har et års erfaring fra fuldtidsjob efter studierne
  • har faglig erfaring fra studiejob, internship eller lignende
  • formår at omsætte dine skarpe strategiske, analytiske og økonomiske kompetencer i praksis.

Derudover driver det dig både at bruge dine tillærte metoder/modeller i analysearbejde og samtidig arbejde med innovation og udvikling. Du har lyst til at udfordre os og komme med dit perspektiv på bl.a. markedstendenser. Endelig har du nemt ved at bygge netværk og kommunikere med specialister fra mange forskellige fagområder.

Din nye arbejdsplads
”Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som Graduate betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og du garanteres derfor en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidig er Nykredit på en rejse og står midt i en forandring bl.a. pga. ekstern regulering og digitalisering – dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder, og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme.

Du kan læse mere om vores graduate-program på www.nykredit.com/graduate.

Er du interesseret?
Er du en af vores talenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til graduate-stillingen, kontakt afdelingsdirektør Ulrich Bøgelund Byrum, 44 55 15 19 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning, CV og eksamenskarakterer hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018

Klik her for at se stillingen på Nykredits hjemmeside