Nykredit – Graduate til Kredit Controlling i København

Et intensivt læringsforløb. En enestående karrierestart. En hverdag i et dynamisk miljø, hvor barren er sat højt. Et miljø, der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. En arbejdsplads, hvor kunden er i centrum, og hvor din leder anerkender og belønner en ekstra indsats.

Lyder det attraktivt? Så er det i Nykredit, du skal kickstarte din karriere.

Vores graduate-program
I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet, der ønsker at gå en ekstra mil for kunden, projektet og Nykredit.

Hos os får du ansvar fra første dag, og vores udviklingsprogram og mentorsparring betyder, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet. Med en stejl læringskurve gør vi dig klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Nykredits udvikling.

Graduate-programmet forløber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Programmet består af basecamps, mentorsparring, case-løsninger, fagligt netværk og opgaver inden for dit ansvarsområde. Som Graduate hos os, kan vi garantere, at du får et solidt forretningskendskab, en vigtig strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling. En enestående karrierestart og en karriere, der altid er i bevægelse.

Din nye stilling
I Kreditcontrolling vil du være med til at sikre en bæredygtig kreditkultur, der understøtter Nykredit-koncernens forretningsmæssige vækst. Vi arbejder for, at Nykredits kreditrisikostyring bliver en central del af vores kreditkomités og bestyrelses værktøjer til at monitorere og styre Nykredits kreditadfærd. Den skal desuden give væsentlige og relevante input til vores kundevendte enheder som pt. har kr. 1.000 mia. i udlån. Foruden vores løbende analyser er vi optaget af, at automatisere vores kreditprocesser – målet er, at 80% af alle kreditprocesser er digitaliseret i 2020.

Dine primære opgaver bliver at:

 • deltage i analyser af data, der giver indsigt i forretningens risiko på kreditområdet
 • give feedback til og sparring med de kundevendte enheder
 • udarbejde analyser og præsentationer til ledelsen i Kredit, Kreditkomitéen og bestyrelsen
 • deltage på projekter, der understøtter vores mål og 80% digitalisering af alle kreditprocesser i 2020.

Dine kompetencer
Derudover kræver denne stilling, at du:

 • er analytisk
 • kan omsætte analyser til anbefalinger, der understøtter strategien
 • mestrer skriftlig og mundtlig kommunikation
 • nyder at arbejde med store datamængder og IT-værktøjer
 • arbejder godt selvstændigt og mestrer det gode samarbejde
 • <br
 • har en relevant uddannelse på kandidatniveau.

Din nye arbejdsplads
”Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som Graduate betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og du garanteres derfor en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidig er Nykredit på en rejse og står midt i en forandring bl.a. pga. ekstern regulering og digitalisering – dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder, og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme.

Du kan læse mere om vores graduate-program på www.nykredit.com/graduate.

Er du interesseret?
Er du en af vores talenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til graduate-stillingen, kontakt afdelingsdirektør Rasmus Emmertsen, 44 55 25 39 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning, CV og eksamenskarakterer hurtigst muligt.

  

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018

Klik her for at se stillingen på Nykredits hjemmeside