Nykredit – Graduate til Procurement & Facility Management i København

Et intensivt læringsforløb. En enestående karrierestart. En hverdag i et dynamisk miljø, hvor barren er sat højt. Et miljø, der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. En arbejdsplads, hvor kunden er i centrum, og hvor din leder anerkender og belønner en ekstra indsats.

Lyder det attraktivt? Så er det i Nykredit, du skal kickstarte din karriere.

Vores graduate-program
I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet, der ønsker at gå en ekstra mil for kunden, projektet og Nykredit.

Hos os får du ansvar fra første dag, og vores udviklingsprogram og mentorsparring betyder, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet. Med en stejl læringskurve gør vi dig klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Nykredits udvikling.

Graduate-programmet forløber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Programmet består af basecamps, mentorsparring, case-løsninger, fagligt netværk og opgaver inden for dit ansvarsområde. Som Graduate hos os, kan vi garantere, at du får et solidt forretningskendskab, en vigtig strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling. En enestående karrierestart og en karriere, der altid er i bevægelse.

 

Din nye stilling
I Procurement arbejder vi proaktivt for at opnå den bedste værdi for alle enheder i Nykredit koncernen. En af dine vigtigste opgaver er at omdanne viden fra kendte processer til brug i forretningsanalyser og levere nøgletal og beregninger til blandt andet omkostningsreduktioner. Du bliver en del af et team på 12 motiverede og fagligt stærke medarbejdere og en afdeling med god stemning og ”højt til loftet”, både fagligt som socialt.

Du er kundeorienteret, og du trives i en udadvendt rolle med mange snitflader. Der vil være rig mulighed for at prøve kræfter med alle aspekter af arbejdet i en Procurement afdeling, herunder at sikre:

 • forhandling af aftaler med eksterne leverandører
 • løbende opfølgning på spend
 • at forretningen informeres om alle relevante elementer af en aftale
 • implementering og opfølgning på indgåede aftaler
 • udfordre eksisterende processer
 • afstemning og fakturering af Nykredits webshop.

Dine kompetencer
Tal og store mængder data er dit rette element, og din teoretiske baggrund afspejler det også. Der kan stå cand.merc. på dit eksamensbevis eller en tilsvarende uddannelse på kandidatniveau. Som person vil du kunne genkende dele af følgende personlige kompetencer:

 • struktureret
 • løsningsorienteret
 • kunne lide at tage ansvar
 • i stand til at bryde rammerne
 • analytisk stærk
 • handlekraftig og sikrer fremdrift
 • være vedholdende.

Din nye arbejdsplads
”Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

 

Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som Graduate betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og du garanteres derfor en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidig er Nykredit på en rejse og står midt i en forandring bl.a. pga. ekstern regulering og digitalisering – dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder, og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme.

Du kan læse mere om vores graduate-program på www.nykredit.com/graduate.

Er du interesseret?
Er du en af vores talenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til graduate-stillingen, kontakt Kim Badenholt, 44 55 17 29 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning, CV og eksamenskarakterer hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018

Klik her for at se stillingen på Nykredits hjemmeside