Danske Bank

DanskeBank_logo_300x45

Danske Bank-koncernen er den største bank i Danmark og en førende nordeuropæisk finanskoncern med hovedsæde i Danmark. Vi driver alle slags bankforretninger med fokus på detailbankaktiviteter. Organisatorisk er banken bygget op omkring tre forretningsenheder: Personal Banking, Business Banking og Corporates & Institutions. De tre forretningsenheder går på tværs af alle koncernens geografiske markeder.

Hvorfor Danske? En karriere i Danske Bank giver dig mulighed for at blive del af et ambitiøst miljø, hvor vi sætter nye standarder for det at drive bank. Til gavn for vores kunder. Vores omverden. Og vores egen måde at arbejde på. At sætte nye standarder bliver også omdrejningspunktet for din hverdag i Danske Bank. Det gælder, uanset hvor du bliver ansat, og hvad du kommer til at arbejde med.

Vi har for nylig lanceret en ny strategi med et klart mål: At blive blandt de bedste banker i Norden. Med den nye strategi har vi taget første skridt på en rejse, der kommer til at præge hverdagen for alle i Danske Bank. Vi vil fremme en vinderkultur, der er kendetegnet ved samarbejde på tværs af landegrænser, forretningsenheder og faggrupper. En kultur, hvor vi værdsætter diversitet i baggrunde og meninger. Og hvor talent og resultater bliver belønnet.

Fokus på udvikling. Uanset om du bliver rådgiver, it-udvikler, analytiker eller noget helt fjerde, kan du forvente, at der bliver fokus på din udvikling. Du og din leder aftaler én gang årligt en udviklingsplan, der tager hensyn til dine ønsker og behov. Men udvikling er aldrig bare noget, som du taler med din leder om til din årlige udviklingssamtale. Det er noget, I har en løbende dialog om.

Vores filosofi er, at medarbejderudvikling kan ske på flere måder. Vi har et stort internt kursuskatalog og vores eget universitet, der blandt andet består af et online univers med masser af muligheder for e-learning. Erfaringen er dog, at de fleste især flytter sig gennem nye udfordringer og voksende ansvar i det daglige arbejde. Sidste år benyttede ca. 1.500 medarbejdere sig også af muligheden for at skifte job internt i Danske Bank.

Undersøg hvilke studiejobs og karrieremuligheder der er på Danske Banks hjemmeside