Nykredit

Nykredit_logo

Nykredit – har du viljen til karriere, har vi vejen.

Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende elementer. Vi er den største kreditgiver i Danmark og en af de største private obligationsudstedere i Europa. Vi har kontakt til 1,0 mio. kunder gennem vores to brands Nykredit og Totalkredit. Vi øger hele tiden vores vækst og udbygger vores forretningsområder, så vi er med til at slå tonen an i den finansielle sektor. Vi har fokus på at tænke nyt og finde innovative løsninger til gavn for vores kunder.

I Nykredit arbejder vi med mangfoldighed i et forretningsorienteret perspektiv. Det betyder, at vi vil have en medarbejdersammensætning, som afspejler vores kundesammensætning både i forhold til køn, etnicitet, seksuel orientering, fleksjob og alder. Nykredit arbejder derfor aktivt for at få flere kvinder i ledelse og med initiativer, som skal fremme inklusion både i forhold til etnicitet og seksuel orientering. Vi er blandt de største studenterarbejdspladser i Danmark, og 49% af Nykredits medarbejdere er under 49 år.

Vi ved, at udvikling og vækst kræver en målrettet indsats. Derfor har vi har brug for de bedste talenter, som også fremadrettet kan sikre Nykredits stærke position på markedet. I 2013 lancerede vi derfor Nykredit Graduate med ambitionen om at tiltrække højt kompetente nyuddannede kandidater.

Se ledige job hos Nykredit her.